www.leidieniemeijer.com
 
Home
 
Psychotherapie
Therapie
Relatietherapie
Traumabehandeling
Supervisie
 
Trainingen en cursussen
Assertiviteit
Partnercommunicatie
Opvoeding
 
Workshops
Workshop Portugal
hut
Doel, inhoud en werkwijze
strand
Overige informatie
Tarieven en inschrijving
Printbare tekst
 
Over mijzelf
Samenwerking
Opleiding
Ervaring
 
Contactgegevens
Tarieven
Adres en kaartje
 
info@leidieniemeijer.com
 

Workshop Verdieping professionaliteit Algarve, PortugalWorkshop voor mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg of in het bedrijfsleven als therapeut, arts, coach, trainer, of leidinggevende.

Inleiding

Heb je zin je deze zomer te bezinnen op je werk? Wil je je verdiepen in je relatie tot jezelf en tot de mensen in je werk? Wil je effectiever worden? Verwacht je daarbij een intensieve, diepgaande en professionele aanpak maar dan wel in alle rust en in een mooie omgeving? Dan is deze workshop iets voor jou.

Dit is een multidisciplinaire workshop voor mensen werkzaam in de gezondheidszorg of het bedrijfsleven over knelpunten in het contact met cliënten, collega’s en personeel. Het accent van deze workshop ligt op het verbeteren van je professionaliteit, het vergroten van je inzicht en het behoud van plezier in je werk.

Praktijkwerk en supervisie vormen de belangrijkste onderdelen van de workshop gesteund door theorie, voornamelijk vanuit de transactionele analyse. Deelnemers kunnen oefenen met nieuwe gedragsvormen in de context van de groep.

Waarom deze workshop?

Voor therapeuten, artsen, coaches, trainers en leidinggevenden behoren de sociale aspecten van het beroep tot de kern van hun arbeidstaak. Zij stuiten daarbij vaak op knelpunten die samenhangen met hun eigen achtergrond. Deze knelpunten in hun werk met mensen, vertellen dan iets over hoe zij zelf geraakt worden. Wanneer je hiervan bewust bent, kun je dat goed gebruiken om jouw kant van het probleem aan te pakken en de ander beter te begrijpen.

In mijn supervisie praktijk merk ik dat de situaties waarin mensen in hun werk verstrikt raken, vaak analoog zijn aan probleem situaties in hun privé-leven. Oplossen in de werksituatie werkt positief door in je persoonlijke groei, oplossen van privé problematiek werkt positief door in je werksituatie.

Deze workshop richt zich op een aantal verschillende doelgroepen. Ik heb in mijn werk met groepen steeds ervaren hoe verrijkend het is om met mensen vanuit verschillende disciplines te werken in één groep. Binnen zo’n multidisciplinaire setting vallen naast de verschillen ook de overeenkomsten snel op. Dit vergroot de effectiviteit van het leerproces en het inzicht van de deelnemers.

Inlichtingen en aanmeldingen voor de workshop: Leidie Niemeijer per e-mail of per telefoon:
tel. 035 – 6033286, liefst tussen 6 en 7 uur 's avonds.

 
Doel, inhoud en werkwijze

© 2004-2016 Niemeijer Consult. Tekeningen: F.F.H. van Dorsten. All rights reserved.